skip to Main Content

Aron Raams & S!R

Aron Raams is diep in de Tilburgse muziekscene geworteld. Deze geweldige, in de blues gedrenkte, gitarist maakt al jaren furore in de Nederlandse muziekwereld.

Gare Du Nord

Aron Raams is artistiek leider van Gare Du Nord maar ook  lid van Bluesrock-Funkjazz Ensemble  Private Time Machine, A Traveller’s Tale, de Dieter van der Westen Band waarin hij zijn liefde voor Americana  goed kan etaleren.

Oosterhout

Het Conservatorium bracht de van oorsprong geboren Oosterhouter naar Tilburg maar ondanks de jazzstudie is hij zijn roots trouw gebleven. Talloze keren speelde hij met allerlei bezettingen in Paradox en in het voormalige Jazzcafé De Voortuin.

John Mayer

Legendarisch was zijn concert in Paradox Tilburg met John Mayer covers lang voor Tribute Bands het concert veld domineerden. Van Robben Ford naar Eric Clapton en via BB King naar John Mayer: Aron Raams is de uitgesproken kandidaat om op het Better Get Hit Festival zijn versie van de blues te vertolken.

Topband

Met Ferry Lagendijk op keys, bassist Sven Happel, drummer Marc Schenk en zanger Dennis Kroon heeft Aron Raams top musici om zich heen om nogmaals geschiedenis te schrijven op 12 januari 2019.

Aron Raams
Aron Raams
Back To Top
×Close search
Zoeken