skip to Main Content

Shayna Steele

De Amerikaanse Soul zangeres Shayna Steele heeft het in zich om in de komende jaren dé headliner te worden van de grootste Jazz & Soul Festivals ter wereld. Na hits te hebben gescoord met Moby (Disco Lies) & Snarky Puppy (Family Dinner) en als achtergrond zangeres te hebben gewerkt met Rihanna, Bette Midler & Steely Dan, werkt ze sinds enkele jaren aan een eigen carrière. Daarin boekt ze grote successen en met haar album “Watch Me Fly”, dat in April 2019 uitkwam, besteeg ze de Soul gerelateerde charts in de VS. Met haar mix van Soul, Funk, Blues, Gospel & Jazz weet ze iedereen voor zich in te pakken. Ze heeft een enorm bereik, een geweldige, virtuoze stem en is een grote podium persoonlijkheid. Shayna Steele is een fonkelende diamant in de huidige muziekwereld.

“I am ecstatic to return to Tilburg again so soon after what was one of the most electric audiences I’ve ever had the pleasure to play for.”

Shayna Steele
Back To Top
×Close search
Zoeken