Catfish

Veelbelovende Britse bluesrockband met uniek vader-zoonduo

Brits succes

De Britse bluesrockband Catfish heeft al flink furore gemaakt in hun thuisland, maar zijn nu klaar om ook de rest van Europa te veroveren. De band werd in 2014 in het zuiden van Engeland gevormd en bevat onder andere een krachtig vader-zoonduo. Catfish heeft de afgelopen jaren op elk bluesfestival van het Verenigd Koninkrijk gestaan. De band heeft zich dan ook echt gevestigd als vaste kracht in de Britse bluesscene.

Muziek en awards

De afgelopen jaren werd de band velen malen genomineerd voor British Blues Awards en wonnen ze er vijf. Hiervan kreeg frontman Matt Long tot 2 keer toe in 2020 en 2021 de award voor ‘Blues Instrumentalist of the Year’. Het moge duidelijk zijn dat de muziek van Catfish in goede aarde valt. Singles en albums van de groep staan dan ook steevast hoog in de Britse blues charts en de recensies over hun nieuwe album zijn lovend.   

‘Catfish are one of the finest live bands in Britain today.  The quality of musicianship is outstanding and in Matt Long, they have one of the greatest young guitarists on the scene today…’ – Blues Matters Magazine.

Formatie

  • Matt Long – gitaar en zang
  • Paul Long – keyboard en zang
  • Adam Pyke – basgitaar
  • Kev Hickman – drums

Zo 11 sep '22


15:45 - 16:45

Heyhoef-Backstage

More line up...

our best selection