Diverse dj’s

DJ Jazz Junkies, DJ Hi-tone en DJ Bacterie

Better Get Hit biedt een allround programma. Naast de artiesten die in de zalen geprogrammeerd staan, zullen er ook diverse dj’s draaien in de foyers van Schouwburg Concertzaal Tilburg op zaterdag 10 september.

Jazz Junkies

Geen duizend noten per minuut of ellenlange solostukken maar super dansbare (nu) jazz met invloeden uit de soul, funk, bossa nova, afro, latin en electronica. Dat zijn de Jazz Junkies. DJ’s H The Hype en Sookie, waaruit het duo bestaat, hebben een jarenlange ervaring en weten met hun energieke kijk op jazz elk publiek te vermaken. De twee zijn resident dj’s op de officiële Blue Note Clubsessions en bij Jazzclub Fifth Eindhoven. Daarnaast stonden de Jazz Junkies ook in 013, Effenaar, Tivoli, Paard, Bird, North Sea Jazz Club, Verkadefabriek, Paradox en op festivals als Lowlands, Supernatural, Magneet, So What’s Next, Breda Jazz, Boogieball en Jazz In Duketown.

DJ Hi-tone

Als hoogleraar Arbeidsmarkt aan de Universiteit van Tilburg is hij de eerste stadshoogleraar van Nederland, maar Ton Wilthagen besteedt zijn vrije tijd liever in een hele andere branche. Zo staat hij als DJ Hi-tone op feesten, concerten en op Better Get Hit. DJ Hi-tone is een fanatieke muziekliefhebber en dj, met voorkeuren voor lounge, (deep)house, moombahton, soul, funk, jazz, disco, latin-afro en noem maar op.

DJ Bacterie

Gert Gering, oftewel DJ Bacterie draait al vanaf zijn 16e. Dat doet hij voornamelijk bij concerten, maar dit keer dus ook op een festival. Daarbij is DJ Bacterie één van de weinige dj’s in Nederland die, naast een hoop andere genres, klassieke muziek speelt. Toch is Gering een muzikale omnivoor en bestaat zijn collectie die hij door de jaren heen verzameld heeft ook uit metal, pop, dance, jazz, wereldmuziek, funk en soul. Tijdens Better Get Hit is Gerings krat natuurlijk gevuld met hedendaags en klassieke funk, soul en jazz vinyl.

Za 10 sep '22


15:00 - 00:00

Schouwburg Concertzaal Tilburg

More line up...

our best selection