Dr. Brass

Als u binnenkomt wordt u verwelkomd door deze feestelijke Brassband.  De leden zijn stuk voor stuk musici met een sterke band met Tilburg. Ze studeerden in Tilburg op het conservatorium en leidden b.v. vaak sessies en projecten in Paradox. Ze zijn in deze muziekstad volwassen geworden kun je eigenlijk zeggen. Nu spelen leden van Dr Brass met verschillende ensembles op het hoogste niveau van de Nederlandse muziekscene en zwermen ze uit zoals de vele succesvolle musici voor hen die Tilburg heeft voortgebracht. Deze jonge honden gaat u nog heel vaak tegenkomen….

Adele & Lady Gaga

Deze achtkoppige brassband staat bekend om hun energieke optredens en uitstraling! Akoestische versies van popmuziek van onder meer Adele, Lady Gaga en Chaka Khan, zelfgeschreven jazzarrangementen én een energieke show maakt Dr. Brass een graag geziene act op evenementen en festivals.

Aanstekelijk enthousiasme

Het aanstekelijke enthousiasme en plezier van de jongens dwingt publiek in binnen- en buitenland mee te gaan in de energie en positiviteit die de band uitstraalt. Op een podium of tussen de mensen, deze vette brassband zorgt overal voor een bijzondere sfeer!

In 2016 brachten ze  het debuutalbum “Ouch!” uit! Deze gooide hoge ogen in de wereld der brassbands! Dr. Brass speelt op onder meer op festivals (o.a. North Sea Round Town, Jazz in Duketown, Meer Jazz en nu dus Better Get Hit! ), Radio en TV (Radio 6, Join The Beat) maar kun je ook zomaar tegenkomen op diverse bedrijfsevenementen!

Tags