John Buijsman & Arno Krijger

Music & Words-samenwerking tussen theatermaker en Hammondorganist

Theatermaker John Buijsman zorgt samen met Hammondorganist Arno Krijger voor een waar Music & Words-spektakel tijdens Better Get Hit 2022.

John Buijsman

John Buijsman is bij het grote publiek vooral bekend door de series, films en musicals waarin hij speelde. Als muzikant zijnde speelde hij bij het Rotterdams Philharmonisch Orkest. Verder deed Buijsman vele theaterproducties bij onder andere Orkater, Toneelgroep Oostpool, Het Zuidelijk Toneel, het Ro Theater en Toneelgroep Jan Vos. Ook op het grote doek was de acteur vele malen te bewonderen zoals in Loenatik: de moevie, Kruistocht in Spijkerbroek, Familieweekend, Sorry en De Marathon. Met de film Skin had hij zowel nationaal als internationaal succes. De veelzijdige Rotterdammer heeft daarnaast verschillende solovoorstellingen op zijn naam staan en hij maakte radio voor Radio Rijnmond en Link.

Arno Krijger

Arno Krijger is inmiddels één van de meest toonaangevende Hammondorganisten van Europa. Zo speelt hij samen met verschillende topensembles waaronder Toine Thys, Karl Jannuska en Duitse trombonist Nils Wogram’s Nostalgia Trio. Met zijn kenmerkende Hammond-orgelstijl en veelzijdigheid op het Hammondorgel heeft de Terneuzenaar het volledige spectrum van de jazz doorkruist. Hoewel Krijger binnen de jazz wellicht het bekendst is, heeft hij ook ervaringen in de werelden van pop, funk en alternatieve muziek. Als veelgevraagd muzikant is Arno Krijger ook tientallen albums uit verschillende muziekgenres te horen. Zo werkte de Hammondspeler onder andere nauw samen Jesse van Ruller, Billy Hart, Pascal Vermeer, Rolf Delfos en Martijn Vink.

Laat je verrassen door het Music & Words-duo John Buijsman & Arno Krijger in de Audaxzaal.

More line up...

our best selection