Michelle David & Friends for Life

De gospelsensatie van de eeuw

Michelle David is al lang geen onbekende meer in de wereld van soul, gospel en afrobeat. Daarom zijn we trots dat we de Amerikaanse zangeres met haar project Friends for Life opnieuw mogen verwelkomen na een spetterend optreden tijdens het debuut van Better Get Hit in 2019 en het Warmin’ Up Concert 2 november 2021.

Friends for Life

Het project Friends for Life draait om de liefde voor gospel en een vriendengroep die deze passie wil verspreiden. Samen met Adriana Romijn (Eurovision Songfestival, ‘Dancing with the Stars’ band), Danie Duzant (New Gospel Sensation, stand in Big Black & Beautiful), Lara Kowsoleea (Danspaleis van Kooten, Belle Perez) en Elvis E (Gospel for Everyone) staat David op het podium om de boodschap middels traditionele en hedendaagse gospelsongs over te brengen. Het publiek krijgt met Michelle David & Friends for Life een op-en-topbeleving van de gerenommeerde en bedreven vocalisten voorgeschoteld.

Michelle Davids succesvolle carrière

De church girl in hart en nieren heeft een rijk gevulde carrière. Om een paar hoogtepunten te noemen: ze werkte als achtergrondvocalist van Diana Ross en Michael Bolton, maakte deel uit van de muziekgroep Big, Black & Beautiful, stond voor uitverkochte zalen in binnen- en buitenland en kreeg een Edison-nominatie voor het album The Gospel Sessions Vol. 3.

De shows van David zijn een ware sensatie waarin ze het publiek inpakt met haar krachtige stem. Met haar eigen ‘friends for life’ en het samenspel van de vocalisten zal dit alleen maar versterkt worden. Laat de beelden van Michelles performances spreken en vergeet niet op tijd je gratis tickets te reserveren. Dit een concert waar je bij wil zijn. 


More line up...

our best selection