Fotograaf: Les Adu

Sarah-Jane

Soulzangeres in hart en nieren met zowel nationale als internationale allures

De start van Sarah-Janes succes

Vanaf kleins af aan zit Sarah-Jane al in de muziekwereld en weet ze iedereen te raken met haar unieke stemgeluid. Ze groeit op met Soul-en Caribische muziek en komt al vroeg in aanraking met een onderscheidende sound. Zowel nationaal als internationaal doet ze een hoop ervaring op. Als achtergrondzangeres van Glennis Grace en Sabrina Starke gaat ze mee op tournee, ze verzorgt de after show van D’Angelo en ze zingt op een nummer van Rita Marley. Ook staat ze voor twee tours in binnen- en buitenland in het voorprogramma van Billy Ocean. Wanneer de soulzangeres in 2014 dan haar eerste eigen officiële single ‘Psychedelic Love’ uitbrengt, wordt ze door NPO Radio 6 meteen uitgeroepen tot New Soul & Jazz Talent.

Better Get HIT

Sarah-Jane weet te verrassen, te verwarmen en te enthousiasmeren met haar vrolijke, maar krachtig klinkende stem. Als getuigen van haar optreden tijdens het debuut van Better Get Hit in 2019 zijn we maar wat blij dat we de Amsterdamse opnieuw mogen verwelkomen tijdens het laatste Warmin’up Concert. Kritieken bestempelden Sarah-Jane als één van de hoogtepunten van het festival. Ze is dan ook een act om niet te missen.

Sarah-Janes solowerk

Waar Sarah-Jane haar muzikale reis startte als gevestigde achtergrondzangeres, profileert ze zich nu als veelbelovende soloartiest. Ze heeft inmiddels al verschillende singles, EP’s en een album uitgebracht. Toen de zangeres in 2018 muzikaal gezien niet goed meer wist welke kant ze op wilde, besloot ze mee te doen aan The Voice of Holland. In die talentenjacht kwam ze ver…. heel ver. Dat Sarah-Jane goed kan zingen en geweldige performances kan neerzetten, heeft ze al lang bewezen. Ze is een feestje om naar te kijken en te luisteren. Bereid je dan ook voor op haar ‘one-of-a-kind’ sound. Een symfonie van melodische schoonheid, die zowel voor entertainment zorgt, als de ziel wakker schudt.

More line up...

our best selection