Shaun Martin

Muzikaal multitalent dat de ene na de andere Grammy weet binnen te sleuren met meesterlijk toetsenwerk

Muzikale alleskunner

Artiest, producent, multi-instrumentalist, songwriter, componist: muzikale alleskunner Shaun Martin staat hoog in het vaandel binnen de jazzmuziek. Als veelgevraagd toetsenist heeft hij in zijn carrière met vele artiesten samengewerkt.  Chaka Khan, Erykah Badu, The Weeknd, Timbaland en Fred Hammond zijn er slechts een paar om te noemen. Zijn grootste bekendheid wierf Martin echter als music director van Gospelzanger en koorleider Kirk Franklin en als bandlid van jazzfusiongroep Snarky Puppy. Hij won met hen respectievelijk vier en twee Grammy Awards op het gebied van gospel en r&b.

Shaun Martins eerste solowerk

In 2015 debuteerde de veelvuldig Grammy-winnaar met zijn eerste soloalbum 7 Summers. Dit werd in 2018 opgevolgd door het volgende album Focus dat opnieuw vol stond met het jazzpianowerk van de Texaanse muzikant. Gedreven door het succes van de werken lanceerde Shaun Martin Three-O, een album in klassieke pianotrio bezetting: toetsen, bas en drums.

Met de vele samenwerkingen en goed ontvangen soloalbums heeft Martin zich al lang bewezen. Van rustige feel good muziek tot zwoele neo-soul akkoorden en feestelijke composities. De veelzijdigheid is onmiskenbaar. Een show om niet te missen dus.

More line up...

our best selection