Zeno

Zeno is een rapper afkomstig uit het Brabantse dorp Rijen. Om zich volledig op zijn muziek carrière te kunnen storten stopte het Brabantse rap talent in 2016 met zijn opleiding en melde hij zich aan bij de Herman Brood Academie.

Woohah

In de afgelopen twee jaar werd hij opgepakt door verschillende mediaplatforms en playlists, deed hij diverse shows waaronder op WooHah en was hij te zien bij Zonamo en FunX Talent. Daarnaast heeft hij veel uren in de studio doorgebracht om naar een eigen sound te zoeken. En die heeft hij gevonden. In juni 2018 liet Zeno zijn debuut EP los, genaamd ‘Vallen Als De Nacht’. Hierop hoor je vaak onderwerpen naar voren komen als gedrevenheid, hangen met vrienden en (onverstandige) risico’s die je neemt in je jeugd. Ook wordt deze sound gevormd door inhoudelijke teksten, sterke melodieën en het warme stemgebruik van Zeno.

Samen met o.a. Gil & Megas, Fresku, Dutty, Christine Otten met “The Last Poets” vormt Zeno de Urban Line up van Better Get Hit.

Talent

Better Get Hit draagt jonge talenten voor die een verschil kunnen gaan maken in de muziekwereld van de komende jaren. Zeno past daarin perfect. HipHop is een belangrijke poot in het scala aan muziekgenres dat ons land rijk is. Zeno past in de 1e editie naast Sanne Rambags in de lijn die we uitzetten voor de komende edities: jong, veelbelovend en gezegend met veel talent en ambitie.