Festival Better Get Hit

9-11 SEP 2022

paradox / Schouwburg Concertzaal Tilburg / Heyhoef-backstage

 

Voor het Festival Better Get Hit voor 9, 10 en/of 11 september 2022

Get in the Mood | Warmin'up concerts

26 JUNI 2022

Jeangu Macrooy, Joël Domingos en Guido Nijs Quintet

Jeangu Macrooy, Joël Domingos en Guido Nijs Quintet staan op zondag 26 juni in Schouwburg Concertzaal Tilburg tijdens een nieuwe reeks Warmin’up Concerts van festival Better Get Hit.

21 MEI 2022

Sabrina Starke, Pxrple Jazz, Richville

Sabrina Starke, Richville en Pxrple Jazz staan op zaterdag 21 mei in Paradox tijdens een nieuwe reeks Warmin’up Concerts van festival Better Get Hit.

27 NOV 2021

Shaun Martin, Big Bo en Private Time Machine XS

Op zaterdag 27 november 2021 vond het tweede Warmin’up Concert van festival Better Get Hit plaats in Paradox met Shaun Martin, Big Bo en Private Time Machine XS.

2 NOV 2021

Michelle David & Jong Metropole Orkest

Michelle David & Jong Metropole Orkest stonden op dinsdag 2 november 2021 in de Schouwburg Concertzaal Tilburg (Theaters Tilburg) tijdens het eerste Warmin’up Concert van festival Better Get Hit.

Op vrijdag 9, zaterdag 10 en zondag 11 september 2022 is het zover: de 2e editie van Festival Better Get Hit vindt plaats in Paradox, Schouwburg Concertzaal Tilburg (Theaters Tilburg) en op Heyhoef-Backstage (Reeshof). We hopen dat er tegen die tijd geen enkele coronarestrictie meer is om vol overgave van de inspirerende mix van soul, funk, blues, hiphop, jazz, gospel en allerlei cross-over stijlen te genieten. Daarnaast staat er ook weer een reeks artiesten op het, in 2019 drukbezochte, Music & Words-podium waar muziek wordt gecombineerd met literatuur. De programmering is inmiddels bekend, maar deze is onder voorbehoud nu het festival is verplaatst. Bekijk hier de line-up.

Dit najaar waren er, in de aanloop naar de hoofdeditie van 2022, drie kleinere Better Get Hit concerten gepland waarvan er twee doorgang hebben gevonden. In het voorjaar en de zomer zullen het verplaatste concert en nog twee extra concerten plaatsvinden. Deze events heten de Warmin'up Concerts. Als opmaat naar het festival! Acts uit verschillende muziekstijlen die het festival kenmerken worden voor het voetlicht gebracht. Zorg dat je erbij bent. Houd onze site en socials in de gaten om niks te missen!

Lees meer....

Aftermovie BGH 2019
FOTO'S BGH 2019

Meld je aan als vrijwilliger voor het festival voor zaterdag 10/09/22!