skip to Main Content

11/12  JANUARI  2019

NIEUWJAARS FESTIVAL MET GEWELDIGE URBAN SOUL & JAZZ,  BOURGONDISCH OMLIJST OP HOOG NIVEAU
Better Get Hit Festival Tilburg
Better Get Hit Festival Tilburg
Informatie BetterGetHit
Line Up BetterGetHit
Roots BetterGetHit Festival
Locatie BetterGetHit

INFO

Better Get Hit Festival is het nieuwe festival in Tilburg voor Urban, Soul en Jazz. Het eerste festival van het jaar als ontmoetingsplek voor publiek en bedrijven met de beste muziek en het lekkerste eten en drinken.

De eerste namen volgen in juni. Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

LINE-UP

Better Get Hit Festival focust op een sterk en scherp programma waar grote internationale namen worden afgewisseld met nieuwe ontdekkingen uit de urban, soul, jazz of een mix van stijlen. Een evenement als feest van herkenning uit het verleden, als ontdekkingstocht voor nieuwe muziek en als afspiegeling van de namen van het moment. Tevens kent Better Get Hit vanaf de eerste editie een talentontwikkelingsopdracht.

Roots

Better Get Hit (In Your Soul) is vernoemd naar een compositie van Charles Mingus uit 1959.
In deze compositie komen Blues, Soul, Gospel, Jazz op een energieke wijze samen. Precies het gevoel en de boodschap waar Better Get Hit voor staat. Charles Mingus is onlosmakelijk verbonden met Tilburg, of wel twee zielen versmolten in een festival.

LOCATIE

Better Get Hit Festival vindt plaats in Paradox Tilburg en Theaters Tilburg. Op 11 januari 2019 is de openingsavond in de Paradox. Het hoofdevenement vindt plaats op zaterdag 12 januari 2019 in verschillende zalen van Theaters Tilburg. De verschillende podia hebben een wisselende capaciteit van het grootste podium 700 personen tot kleine ruimtes tot 70 personen. Meer informatie via theaterstilburg.nl

Back To Top
×Close search
Zoeken