Contact

waarmee kunnen we je helpen?

Locaties Festival

Paradox

Telegraafstraat 62
Tilburg

Hall of Fame Cultuurfabriek

Burgemeester Brokxlaan 6
Tilburg

Team:

Productie
Coen Floren – Greenbag | Production Manager

Marketing
Tess van Stralendorff en Anouk Timmermans

Grafisch ontwerp / webdesign
Nextstep

Van urban tot jazz;
van soul en funk naar disco

Op 25 november is het zover: Better Get Hit festival 2023! Een fantastische line-up met gepolijste diamanten én nieuwe parels die jouw soul, urban, funk, jazz en disco hart vervullen. Eén festival op twee locaties in het muzikale hart van Tilburg: Hall of Fame en Paradox.

Samen met Hall of Fame en Paradox hebben we weer een genre-overstijgend programma neergezet. Een programma waarin het vieren van de Afro-Amerikaanse muziek in de volle breedte centraal staat; een programma dat de grenzen tussen muziekstijlen vervormd, verlegd en transformeert. Van urban tot jazz; van soul en funk naar disco. Er is geen festival in het Zuiden des lands dat zich zo artistiek profileert. Een festival om te genieten, te verwonderen, ongedwongen genieten en te dansen!

Het festival biedt een divers, scherp en avontuurlijk programma waar groter (inter)nationale namen en aanstormende talenten te vinden zijn. De headliners van vandaag en morgen.
Samen met de Hall of Fame en Paradox creëeren we een avond vol muzikaal genot waarin de veelzijdigheid van Afro-Amerikaanse muziek én Tilburg centraal staan.

Tijden: van 19.00 - 3.00uur.
Leeftijd: vanaf 18 jaar
Line-up: BNNYHUNNA, Ntjam Rosie & SMANDEM, Peter Somuah, Gallowstreet en nog veel meer.

5 min walk tussen de 2 locaties

paradox / hall of fame