BGH Playlist op Spotify: Max de Beijer

13 juli 2021

Een lekkere zomerse playlist samengesteld door Max de Beijer (Hall of Fame, To The Max) in het kielzog van Woo Hah! en North Sea Jazz Festival met nummers van Anderson .Paak, Nicole Bus, Stevie Wonder tot Mac Miller.

-Wat was je beste live-concert ooit dat je meemaakte?

Het beste concert dat ik ooit live gezien heb is moeilijk te benoemen. Van Kanye West tot Roger Waters tot Cory Henry. Stuk voor stuk prachtige ervaringen. Maar mocht ik er toch een uit moeten kiezen zou het Jay Z  & Kanye West zijn met hun Watch The Throne Tour. Deze heb ik voor het eerst gezien in het Sportpaleis in Antwerpen. En toen aangekondigd werd dat ze ook naar het GelreDome zouden komen, twijfelde we geen moment om ook daarheen te gaan. Ik was met een van mijn beste vrienden, Bowie. Die tegenwoordig voor het NRC en Hiphop In Je Smoel werkt.

-Wie zou je nog eens heel graag op Better Get Hit zien optreden?

Op 21 jarige leeftijd ging ik naar de show van Jay Z & Kanye West omdat ik erg fan was van Jay Z, en de albums van Kanye ook regelmatig luisterde. Maar sinds ik bij dit concert ben geweest is Kanye West uitgegroeid tot mijn grootste inspiratiebron. Zeker met de Sunday Service (Gospel) die hij nu doet vind ik zijn sound bij de feeling van Better Get Hit passen. Maar toch zijn er een aantal andere acts die ik graag in Tilburg tijdens het festival zou willen zien, namelijk:

– Kirk Franklin, geweldige Gospel.

– Jacob Banks (met zijn band), deze muziek raakt me diep door zijn warme stem.

– Anderson Paak & The Free Nationals, heerlijke vibe krijg ik van zijn muziek. live meer dan op plaat.

Maar ook een herhaalbezoek van Cory Henry samen met het Metropole Orkest zou zeker geen straf zijn!

"Max de Beijer is eigenaar van artiesten- en evenementenbureau To The Max Entertainment, programmeur van de Hall of Fame in Tilburg en matchmaker voor het Fonds Podiumkunsten. To The Max organiseert evenementen en is momenteel voornamelijk bezig met het Talent Meets Talent concept. Bij de Talent Meets Talent events worden hiphoptalenten samengebracht om hun netwerk te verbreden en om zich te ontwikkelen."

Meer berichten

Prince Raspberry Beret

Silent Disco – Prince Hour

Jimi Hendrix

Jimi Hendrix Live in Cinecitta

Summer of Soul

Summer of Soul in Cinecitta