Silent Disco – Prince Hour

08 september 2022

Dansers en Prince-fans opgelet!

Op zaterdag 10 september vindt er van 20.30 uur tot 21.15 uur een ware Prince dansbattle plaats tijdens Better Get Hit 2022.

Hoewel het publiek de gehele dag kan genieten van silent disco in de Schouwburg foyer, is er ’s avonds een speciale Prince tribute. Op initiatief van Ton Wilthagen en Pascal Besselink, aka DJ Hi-tone en Call The Law, wordt er dan een silent dansbattle gehouden die helemaal in het teken staat van, His Royal Badness, Prince. Zowel bekend als minder bekend werk van de Purple Rain-zanger komt aan bod. Heb jij de beste moves? Dan ga je wellicht wel naar huis met een ‘Raspberry Beret’!

DJ’s Silent Disco

Ton Wilthagen (DJ Hi-tone) is stadshoogleraar én ambassadeur van Better Get Hit. Als dj en muziekliefhebber is hij initiatiefnemer van diverse innovatieve projecten en evenementen. Ook schreef hij mee aan boeken over de elektronische dance muziek in Nederland. Pascal Besselink (Call The Law) is advocaat arbeidsrecht en een heel groot Prince fan. In binnen- en buitenland, in stadions, grote concertzalen tot kleine clubs waar hij zijn befaamde aftershows gaf: Pascal heeft tientallen Prince concerten bijgewoond.

Meer berichten

Jimi Hendrix

Jimi Hendrix Live in Cinecitta

Summer of Soul

Summer of Soul in Cinecitta

Maxazine

Maxazine is BGH’s nieuwe mediapartner