WORD SOULMATE!

GEPOLIJSTE DIAMANTEN ÈN NIEUWE PARELTJES

Het festival biedt een divers, scherp en avontuurlijk programma waar grote (inter)nationale namen, maar vooral aanstormende talenten te vinden zijn; de headliners van morgen en overmorgen.

Om deze eigenzinnige mix te laten stralen, hebben we jouw hulp nodig! Als Soulmate draag je direct bij aan de groei van dit fijnproeversfestival, waar bezoekers zonder twijfel hun favoriete muziekgenre te horen krijgen, of zelfs (her)ontdekken.

Word soulmate van Stichting Better Get Hit

Better Get Hit is een festival dat oprecht aandacht heeft voor de muziek, de muzikanten en de bezoekers. Als organisatie zetten we graag een extra stap (of tien) vanuit een rotsvast geloof in onze missie: mensen, bedrijven en genres verbinden door de kracht van muziek. Maar dit kunnen we niet alleen!

Daarom zijn we op zoek naar liefhebbers van cultuur die ons een extra steuntje in de rug bieden. Zolang je houdt van muziek en achter onze missie staat kun je Soulmate worden.

Vijf goede redenen om Soulmate te worden:

  1. Jij bent de ruggengraat van een muziekfestival dat niet alleen Tilburg en Brabant, maar de hele muziekwereld op zijn kop zet.
  2. Wij bieden het meest ongelooflijke podium voor opkomende talenten! Geef hen de kans om te schitteren en geniet van hun explosieve energie.
  3. Geen gedoe bij het muntloket – jouw avontuur begint vanaf het moment dat je aankomt! Jouw eerste 10 munten ontvang je direct bij aankomst.
  4. Samen genieten is dubbel zo leuk! Als Soulmates ontvang je twee festivalkaarten voor jou en je partner-in-crime.

Eeuwige herinneringen zijn inbegrepen!  Zowel jij als je mede-Soulmate ontvangen een speciaal aandenken aan jullie partnerschap.

Dus, waar wacht je nog op? Word nu een Soulmate en laat je passie voor muziek de wereld veroveren!

Hartelijke groet,
namens Better Get Hit

Louis van Stralendorff Louis@bettergethit.com

Word Soulmate

Klinkt dit je als muziek in de oren? Neem dan contact op met onze secretaris Louis van Stralendorff via onderstaande knop en word soulmate van Better Get Hit!

Je kunt Soulmate worden voor € 150 (excl btw). Naast dat je ons steunt ontvang je daarvoor:

  • 2 toegangskaarten voor Better Get Hit Festival 2023
  • 10 consumpties
  • en een speciaal aandenken aan onze partnerschap

 

Better Get Hit festival

Better Get Hit is het toonaangevende muziekfestival waar soul, urban, funk, jazz & disco als crossover-stijlen samenkomen in één rijkgevulde muzikale smeltkroes. Een unieke viering van artiesten en genres met wortels in de Afro-Amerikaanse muziekcultuur.