LATEN WE

SOULMATES

WORDEN

Dit is Better Get Hit Festival

Join the Club

Better Get Hit is het toonaangevende, driedaagse muziekfestival waar r&b, soul, jazz, funk, hiphop, blues, gospel, disco, clubhouse en allerlei crossover-stijlen samenkomen in één rijkgevulde muzikale smeltkroes. Een unieke viering van artiesten en genres met wortels in de Afro-Amerikaanse muziekcultuur.

GEPOLIJSTE DIAMANTEN ÈN NIEUWE PARELTJES

Het festival biedt een divers, scherp en avontuurlijk programma waar grote (inter)nationale namen en vooral aanstormende talenten te vinden zijn; de headliners van morgen en overmorgen.
Deze eigenwijze blend van gepolijste én ruwe diamanten maakt van Better Get Hit een fijnproeversfestival waar bezoekers hun favoriete genre gegarandeerd te horen krijgen. Maar ook wie van nieuwe ontdekkingen houdt wordt op zijn of haar wenken bediend. Naast een met zorg samengesteld programma staat Better Get Hit synoniem voor een gemoedelijke sfeer, gastvrijheid en heerlijk eten. Stuk voor stuk elementen die van het festival een onvergetelijke beleving maken voor zowel bezoekers als muzikanten.

MUZIEK & BEDRIJVEN VERBONDEN

Better Get Hit is een festival dat oprecht aandacht heeft voor de muziek, de muzikanten en de bezoekers. Als organisatie zetten we graag een extra stap (of tien) vanuit een rotsvast geloof in onze missie: mensen, bedrijven en genres verbinden door de kracht van muziek. Maar dit kunnen we niet alleen!

WORD SOULMATE VAN CLUB BETTER GET HIT

Daarom zijn we op zoek naar mensen en ondernemers die ons structureel willen ondersteunen. Iedereen kan lid worden van onze Club BGH. Zolang je houdt van muziek, achter onze missie staat én bereid bent om ons drie jaar lang te sponsoren voor €1000 per jaar. We noemen de leden van onze groeiende Club BGH community liefkozend soulmates. En voor die €1000 per jaar krijg je als soulmate méér Better Get Hit. Veel meer.

Vijf goede redenen om Soulmate te worden:

1. Je krijgt jaarlijks 2 VIP-kaarten voor ons driedaags festival
2. Je woont 3 x per jaar een Club BGH avond bij: concert + masterclass + hapje & drankje
3. Je bouwt mee aan een toonaangevend festival
4. Je biedt aanstormend talent een podium
5. Je ondersteunt een festival dat Tilburg en Brabant op de kaart zet

Hartelijke groet,
namens Better Get Hit

Louis van Stralendorff Louis@bettergethit.com

Word
Soulmate

Klinkt dit je als muziek in de oren? Neem dan contact op met onze secretaris Louis van Stralendorff via onderstaande knop en word soulmate van Better Get Hit!

BetterGetHit-2019-soulmates