Meld je aan als vrijwilliger!

Een festival zonder vrijwilligers is als een festival zonder Soul. Oftewel: we hebben jullie nodig! Backstage tussen de artiesten, bij de entree als warm welkom, in de foyers tussen het publiek en naast het podium voor gesmeerde optredens.

Wat krijg je?

 • Eten en drinken per dienst
 • Gratis toegang tot het festival én de Warmin'up Concerts
 • Een prachtig Better Get Hit Crew T-shirt
 • Gezelligheid en een unieke ervaring
 • Niet te vergeten: eeuwige dankbaarheid van de organisatie!

Wat ga je precies doen?

We zoeken vrijwilligers voor allerlei type functies. Denk bijvoorbeeld aan:

 • Host: Je bent het eerste gezicht dat ons publiek ziet bij aankomst op het festival. Je vindt het leuk om gasten te verwelkomen, hen wegwijs te maken op de locatie, hun kaartje te scannen, programmaboekjes uit te delen en zorg te dragen voor jassen en bagage van onze gasten.
 • Artisthandler: Je draagt de zorg voor artiesten en zorgt er onder andere voor dat hun kleedkamers spic span in orde zijn, ze worden begeleid door het backstagegangenstelsel en ze op de juiste plek op de juiste tijd op het podium staan voor hun optreden. Je bent servicegericht en het is handig als je een woordje Engels spreekt.
 • Horecamedewerker: Achter de schermen is er een artiestenfoyer en een medewerkersfoyer waar jij ervoor zorgt dat iedereen even op adem kan komen, onder het genot van iets te eten en te drinken. Je zorgt ervoor dat tafels worden gedekt en afgehaald en de buffetten aangevuld blijven.
 • Infopunt/algemene service: In de foyers ben jij zichtbaar aanspreekpunt voor ons publiek. Je kent het programma en kunt onze gasten hierover informeren. Daarnaast zorg je ervoor dat de zalen netjes blijven en weet je wie je moet inschakelen als er zich calamiteiten voordoen.
 • Stagehand: Je bent backstage en naast de podia, onder leiding van professionele technici, verantwoordelijk voor de opbouw van alle techniek en instrumenten van de optredende artiesten. Je kunt flink sjouwen en hebt enige kennis van theater/geluidstechniek (pré).
 • Flexteam: Je bent een manusje-van-alles en wordt ingezet net waar je nodig bent. Dit kan voor één van bovenstaande functies zijn, maar dit kunnen ook kleinere klusjes bedragen. Denk hierbij aan het bewaken van doorgangen om de doorstroom te optimaliseren of koptelefoons uitdelen bij de silent disco.

 

Aanmeldformulier

Vul alle gegevens zo volledig en nauwkeurig mogelijk in. Zo kunnen we een goede selectie maken van vrijwilligers en taken kiezen die jou op het lijf geschreven zijn! Wij verwerken jouw gegevens alleen intern, en zullen deze nooit delen met derden. Benieuwd naar hoe we met jouw gegevens omgaan? Bekijk onze privacy statement.

Aanmelden als vrijwilliger

  Ervaring

  Om er voor te zorgen dat je een taak krijgt die het beste bij je past, hebben we de volgende informatie nodig.

  Heb je al eerder gewerkt bij het Better Get Hit festival?

  Heb je (werk)ervaring die handig kan zijn voor Better Get Hit Festival?

  Extra info

  T-shirt maat

  Eetwensen waarmee we rekening moeten houden?
  Ben je in het bezit van een EHBO diploma?

  Na aanmelding ontvang je een mail met verdere details en wordt er gevraagd naar je voorkeuren.