Warmin'up Concert

2 nov 2021

Michelle David & Jong Metropole Orkest

Michelle David & Jong Metropole Orkest

Schouwburg Concertzaal Tilburg

Michelle David & Jong Metropole Orkest staan op dinsdag 2 november 2021 in de concertzaal van Schouwburg Concertzaal Tilburg tijdens het eerste Warmin’up Concert van festival Better Get Hit.

De ware muzieksensatie die rijkt van gospel tot afro-funk en van soul tot r&b is na het festivaldebuut in 2019 opnieuw van de partij. Michelle David komt deze avond samen met het Jong Metropole Orkest voor het nieuwe project ‘Higher Ground’. Zowel de oude als nieuwe vormen van zwoele r&b, ijzersterke soul en groovende funk staan tijdens deze grootse show centraal. De Concertzaal krijgt het zwaar te verduren want met Davids energie en krachtige stem krijgt ze het hele publiek aan het dansen.

The after movie Warmin'up 02-11-21

Warmin’up voor Better Get Hit!

Better Get Hit is het Tilburgse driedaagse muziekfestival waar r&b, soul, jazz, funk, hiphop, blues, gospel, disco, clubhouse en allerlei cross-overstijlen samenkomen in een zinderende smeltkroes.

Het festival biedt een divers, scherp en avontuurlijk programma waar grote (inter)nationale namen en de headliners van morgen en overmorgen te vinden zijn. Je krijgt je favoriete genre dus gegarandeerd te horen. Tijdens de Warmin’up Concerten, die dienen als alternatieve versie van de editie die in januari 2021 geen doorgang kon vinden, krijgen bezoekers vast een voorproefje van wat zij op het festival kunnen verwachten.

BGH laatste nieuws