Warmin'up Concert

27 nov 2021

Shaun Martin, Big Bo en Private Time Machine XS

Shaun Martin, Big Bo en Private Time Machine XS

Paradox Tilburg

Op zaterdag 27 november 2021 vond het tweede Warmin’up Concert van festival Better Get Hit plaats in Paradox met Shaun Martin, Big Bo en Private Time Machine XS.

Meervoudig Grammy-winnaar Shaun Martin speelt met zijn meesterlijke toetsenwerk de sterren van de hemel. De muzikant werkte samen met gerenommeerde artiesten zoals Chaka Khan, Erykah Badu en The Weeknd en ook zijn soloalbums werden geweldig goed ontvangen. Maak je klaar voor onmiskenbare veelzijdigheid want Martin weet met zijn vlotte jazzmuziek en funky sounds op elke gemoedstoestemming in te spelen.

Deltabluesmuzikant Big Bo haalt zijn inspiratie uit Muddy Waters en Robert Johnson en dat is zeker terug te horen. Hij speelde honderden shows in binnen- en buitenland en zijn debuutalbum Traveling Riverside won gelijk prijs voor het beste blues album van Nederland in 2015. De ‘one-man-band’ geeft een authentieke show met zijn cigarbox gitaar waarin hij het publiek ontroert met oude blues.

Drukke riff oriented groove muziek: Private Time Machine treedt deze avond op met een xs-versie van de band waar zij ook speciale stukken voor heeft geschreven. Deze avond wordt het album The Crown & Lobster Trilogie Part I gepresenteerd. Verwacht funky en soulvolle elektrische jazz dat is geïnspireerd op muziek van The Meters en Kruangbin. Met Jeroen van Vliet (keys), Aron Raams (gitaar), Eric van der Westen (bas) en Dirk Peter Kölsch (drums).

Aftermovie

Foto's Warmin'up 27-11-21

Warmin’up voor Better Get Hit!

Better Get Hit is het Tilburgse driedaagse muziekfestival waar r&b, soul, jazz, funk, hiphop, blues, gospel, disco, clubhouse en allerlei cross-overstijlen samenkomen in een zinderende smeltkroes.

Het festival biedt een divers, scherp en avontuurlijk programma waar grote (inter)nationale namen en de headliners van morgen en overmorgen te vinden zijn. Je krijgt je favoriete genre dus gegarandeerd te horen. Tijdens de Warmin’up Concerten, die dienen als alternatieve versie van de editie die in januari 2021 geen doorgang kon vinden, krijgen bezoekers vast een voorproefje van wat zij op het festival kunnen verwachten.

BGH laatste nieuws